Количка

0 артикула

Категории

Начало Еротични съвети и истории

Еротични съвети и истории

Коя е най-добрата мъжка секс играчка за анален секс за начинаещи ?

Аналните сексуални удоволствия и аналните секс играчки стават все по-популярни сред мъжете от всички сексуални предпочитания. В тази статия ще разгледаме кои биха били идеалните анални секс играчки за начинаещи, както и някои полезни съвети.

Прочети още →

Сексът за нея е болезнен, какво може да се направи по въпроса?

Ще ви разкажем за случай в който правилния съвет е безценен и е помогнал на двойка със проблеми. Мъж се свързва с нас за да попита какви секс атрибути могат да използват за стимулация, за да се задържи интимността във връзката им.

Прочети още →

Има ли евтини секс играчки за двойки, които да използват заедно?

Как да минем метъра, но и да се насладим на нови изживявания с по-евтини секс играчки за двойки. Какви са вариантите.

Прочети още →

Безопасният секс и спокойствието носещо повече наслада, вместо опасения и страх от неизвестното

Безопасният секс и спокойствието носещо повече наслада, вместо опасения и страх от неизвестното

Прочети още →

Либидо под карантина: Или как коронавирусът приспа сексуалния ни живот.

Стрес тест покрай корона вируса и борбата да се чувстваме живи и да правим секс.

Прочети още →

Секс играчките водят до удовлетворение, независимо от сексуалността, възрастта, пола или увреждането

Какво е мнението ви за хората, които използват секс играчки? Все още ги мислите за извратени, ненормални и странни ? ….Но…., защо ?!

Индустрията на секс играчки процъфтява и то главоломно, така че логично може би е вярно това, което казват: сексът продава. Поне това се отнася за онези хора, които уверено изследват различните усещания, които секс играчките предлагат. Не всеки се чувства удобно да посети секс магазин на и да нахвърли шепа с заешки вибратори и анални плъг-ове. Въпреки че цифровата ера породи много уебсайтове за секс играчки, предлагащи дискретно еротично преживяване с пазаруване онлайн от дома, мнозина остават неохотни да използват секс играчки за увеличаване на личното удовлетворение.

Прочети още →

Erotic Center No.1 Студентски или amazonka.bg - Вашият единствен сексуален магазин за секс играчки

Посещавате ли секс магазини?

Секс магазините са изминали дълъг път от стереотипите от миналия век на сграда във малки странни и тъмни улички със затъмнени прозорци, в който е едва ли не грехота човек да влезе и се мислеше че само леки жени и мъже влизат там. Вече не е така, не скрити в сенчестите пукнатини на даден град, секс магазините вече могат да бъдат намерени на всякъде в България, рамо до рамо с обикновени магазини, като както и в тях влизат обикновени хора. Вече са място където може да се разреши сексуален проблем, който в много от случаите помага не само за личност, но и за двойки и двойки с брак.

Прочети още →

Как да се приготвите за една секси лятна ( или лятно-есенна ) почивка

Дори през септември и октомври можете да идете на една страхотна почивка в която да се разтоварите, да релаксирате или да се позабавлявате. Рекламите по телевизията, все още ни напомнят за златното слънце, за студена бира, море, за хубави партита и забавления, които можем да посетим. Няма значение от това как ви се сформира лятото ви, все още можете да идете и да се позабавлявате и да имате право и на по-различни забавления, никой не може да ви забрани да разкрепостите положението. Без значение дали сте двойка или отивате за соло забавления. Всеки обича морски пясък между краката си студен коктейл, развлечения, съблазнения ( от всякакъв вид ). Та, какво чакате още ?!

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»