Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Секс играчките водят до удовлетворение, независимо от сексуалността, възрастта, пола или увреждането

Секс играчките водят до удовлетворение, независимо от сексуалността, възрастта, пола или увреждането

 

Какво е мнението ви за хората, които използват секс играчки? Все още ги мислите за извратени, ненормални и странни ? ….Но…., защо ?!

Индустрията на секс играчки процъфтява и то главоломно, така че логично може би е вярно това, което казват: сексът продава. Поне това се отнася за онези хора, които уверено изследват различните усещания, които секс играчките предлагат. Не всеки се чувства удобно да посети секс магазин на и да нахвърли шепа с заешки вибратори и анални плъг-ове. Въпреки че цифровата ера породи много уебсайтове за секс играчки, предлагащи дискретно еротично преживяване с пазаруване онлайн от дома, мнозина остават неохотни да използват секс играчки за увеличаване на личното удовлетворение.

 

Отношение към секс играчките

Ако никога преди не сте използвали секс играчка, независимо дали за мастурбация самостоятелно или с партньор, може да се почувствате малко странно в началото да ползвате подобни неща.. Често се повдига въпросът защо изобщо секс играчките са необходими за мастурбация или секс при двойки. В края на краищата секс играчките са просто неодушевени предмети, които не усещат и не могат да разберат дали те стимулират „точно както трябва“, както човек и нямат умора ( освен нужда от зареждане или смяна на батерии ). Всичко зависи от вас, как ще се стимулирате или от половинката ви, ако вкарвате тези „инструменти“ в играта между вас и половинката ви.

Мъжете исторически са имали свои собствени битки, когато става въпрос за секс играчки. Много мъже, които са във връзки, са се почувствали застрашени от появата на друг обект с по-добра форма в спалнята. Несигурността може да изплува относно това дали партньорът ги намира за достатъчно сексуално удовлетворени.

И така борбата срещу широко разпространената стигма по отношение на мъжките секс играчки ( и не само ). Мъжката мастурбация често се разглежда като мръсен навик, срамна тайна, и нещо ненормално, навик само за зубъри, докато женската мастурбация обикновено получава по-еротичен поглед. Сред мъжете има различни шеги, че те не трябва да се нуждаят от устройства за мастурбиране, ако са привлекателни за жените, а мъжете, които използват секс кукли, са изправени пред още по-голяма стигма от обществото.

 

Въвеждане на секс играчки в спалнята

Като се имат предвид широко разпространените нагласи, може да се почувствате като непреодолим проблем това да въведете секс играчки в сексуалния си живот с партньор.

Важно е да се разбере, че, секс играчките са подправка към добър сексуален живот, а не заместител. Никоя секс играчка не може да замени физическата и емоционалната връзка, която споделяте с партньора си, а секс играчка не може да отговори на вашите уникални нужди като някой, който споделя тази връзка. Секс играчките са аксесоари, както всеки друг домакински или ежедневен уред. Тя може да бъде и временно решение, ако сте сами, тъй като желанието плюс липса на партньор за секс може да доведе до доста неприятни здравословни проблеми.

 

Например, по-голямата част от жените не постигат оргазъм чрез вагинално проникване. Много от тях се нуждаят от стимулация на клитора, както и допълнителни ласки по други места, за да достигнат кулминацията. Въпреки че това очевидно е възможно с някаква ръчна помощ или със собствената ви ръка по време на мастурбация или секс, или с пръстите или езика на партньора ви, една секс играчка може да достави усещания, които правят постигането на оргазъм още по-лесно с по-силно чувство. Това освобождава вас и партньора ви да се наслаждавате на споделеното интимно преживяване, без да изпитвате излишни притеснения или натиск за удовлетворяване и изпълнение.

 

Въпреки че много мъже се радват на мастурбация редовно с нищо повече от собствената си ръка и може би с пръскане на смазка, устройствата за мастурбация, ( като изкуствена вагина или кукла ) могат да предложат толкова много различни усещания чрез видове устройства, стегнатост на проникващото пространство, вътрешни текстури и дори вибрации. Разнообразието е подправката на живота в крайна сметка, така че защо да не се насладите на някои добавки в мастурбацията и споделения си сексуален живот?

 

След честна дискусия с партньора ви за това как секс играчките могат да ви помогнат да се насладите на нови сексуални преживявания заедно, ще бъдете готови да ги въведете в спалнята без никакви прекъсвания или дълготрайна несигурност, а дори и на път, в хотела и т.н.

 

Секс играчките наистина могат да подобрят сексуалния живот на всеки

Въпреки че повечето телевизионни реклами и уебсайтове ви карат да вярвате, че всеки възрастен е 100% здрав и способен човек, реалността на живота е съвсем различна. Много възрастни страдат от физически (и психически) увреждания, които могат да повлияят на морала, сексуалното привличане и физическите възможности по отношение на секса. Много мъже имат еректилна дисфункция, с която да се борят, което е колкото психическа бариера (проблеми със самочувствието), толкова и физическа.

 

За щастие, има доста компании мислят за тези проблеми и вече съществуват не само специални секс играчки, но и различни медикаменти, които помагат за справяне с множество проблеми. Те, както и ние от Erotic Center No.1 – Студентски град, вярваме, че всеки възрастен заслужава способността да се радва на напълно задоволителен сексуален живот.

 

Искрено се надяваме хората да прогледнат и да се разрушат някои от бариерите, с които се сблъскват ежедневно хората, които попадат извън най-често приеманите „етикети за живот“, и по-специално по отношение на сексуалния си живот. Сексуалното удоволствие не трябва да идва с никаква стигма, както и хората, които се различават от нормите за „шампоан-реклама“.

 

Секс Шоп Erotic Center No.1 Студентски и нашия онлайн  магазин amazonka.bg съществува, за да подобри сексуалния живот на хората, независимо от тяхната възраст, пол, сексуални предпочитания или физически възможности. Всеизвестен факт е, че щастливият сексуален живот често е от ключово значение за щастливата връзка. Твърде дълго съществува стигма, свързана с използването на секс играчки, която задушава щастието на хората и ги възпира да кажат какво наистина искат в леглото. Едни от най-трудните мълчания за прекъсване са тези в спалнята, поради което искаме да започнем сексуална революция, при която хората чувстват, че могат да се освободят от стереотипните окови и да кажат на партньорите си какво наистина искат.

Често има табу около разговорите за желание или харесване на секс, ако сте по-възрастни или сте с увреждания, или ако просто не отговаряте по някакъв начин на„ секси “ стереотипа. И от дълго време това мъжете като потребители на секс играчки се смята за нещо мръсно или извратено и им пречи да бъдат откровени в разговор, въпреки че жените от години говорят смело и открито за използването на играчки. Всеки трябва да може да говори открито за това, което иска в леглото. Бъдете смели и живейте дарения ви живот!

-------------------------------------------------------

 

Erotic Center No.1 - Sex Shop в Студентски град - София
Опитайте нещо ново в леглото! Най-добрите любовници знаят защо!

Секс Шопа на България и онлайн на amazonka.bg

adult store, sex shop, sexwell, sexshop, секс шоп, секс магазин, студентски град, софия, sofia, bulgaria, българия, еротичен магазин, дилдо, еротично бельо, adult shop, gay toys, вибратори, подаръци, sex аптека, гей играчки, вибратор, секс аптека, възбуждащи капки, потентори, задържащи спрейове, добавки еректилна дисфункция, лубриканти, афродизиаци, либидо, испанска муха, парфюми с феромони, добавки, дълготрайна ерекция, уголемяване на пенис, уголемяване размера на пениса, секс ароматизатори, попърс, Poppers, Rush Amsterdam, секс играчки, реалистични вибратори, анални играчки, вагинални топчета, безжични играчки, cyber skin вибратори, секс игри, силиконви вибриращи пръстени, реалистични вагини, секс кукли, BDSM Fetish, кожени белезници, белезници с пух, камшици, шлемове, въжета, уретални стимулатори, силиконови топки за уста, нашийници, гей бельо, пенис колани, играчки лесбийки, любовен магазин, интимни играчки, интимен магазин, интимно бельо, amazonka lingerie, секс магазини софия, пенис уголемяване, вибро яйца, пенис колани, вагинални топчета, анални топчета, анални разширители, BDSM аксесоари, афродизиаци, виагра, satisfyer

 

 

Автор на статията: СЕО.БГ

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари