Тел: +35928685757 секс магазин в Студентски град. Всеки ден от 9:00 до 3:00 след полунощ

Реален СЕКС ШОП София Студентски град до входа на Фантастико Ви очаква | Adult Store

СЕКС ШОП В СТУДЕНТСКИ ГРАД. Дискретни доставки.
Добрите любовници знаят защо. Правилен избор за изгаряща наслада. Ниски цени на водещи световни марки

Категории

Вижте всички статии

Секс играчките водят до удовлетворение, независимо от сексуалността, възрастта, пола или увреждането

Секс играчките водят до удовлетворение, независимо от сексуалността, възрастта, пола или увреждането

Секс играчките водят до удовлетворение, независимо от сексуалността, възрастта, пола или увреждането

 

Какво е мнението ви за хората, които използват секс играчки? Все още ги мислите за извратени, ненормални и странни ? ….Но…., защо ?!

Индустрията на секс играчки процъфтява и то главоломно, така че логично може би е вярно това, което казват: сексът продава. Поне това се отнася за онези хора, които уверено изследват различните усещания, които секс играчките предлагат. Не всеки се чувства удобно да посети секс магазин на и да нахвърли шепа с заешки вибратори и анални плъг-ове. Въпреки че цифровата ера породи много уебсайтове за секс играчки, предлагащи дискретно еротично преживяване с пазаруване онлайн от дома, мнозина остават неохотни да използват секс играчки за увеличаване на личното удовлетворение.

 

Отношение към секс играчките

Ако никога преди не сте използвали секс играчка, независимо дали за мастурбация самостоятелно или с партньор, може да се почувствате малко странно в началото да ползвате подобни неща.. Често се повдига въпросът защо изобщо секс играчките са необходими за мастурбация или секс при двойки. В края на краищата секс играчките са просто неодушевени предмети, които не усещат и не могат да разберат дали те стимулират „точно както трябва“, както човек и нямат умора ( освен нужда от зареждане или смяна на батерии ). Всичко зависи от вас, как ще се стимулирате или от половинката ви, ако вкарвате тези „инструменти“ в играта между вас и половинката ви.

Мъжете исторически са имали свои собствени битки, когато става въпрос за секс играчки. Много мъже, които са във връзки, са се почувствали застрашени от появата на друг обект с по-добра форма в спалнята. Несигурността може да изплува относно това дали партньорът ги намира за достатъчно сексуално удовлетворени.

И така борбата срещу широко разпространената стигма по отношение на мъжките секс играчки ( и не само ). Мъжката мастурбация често се разглежда като мръсен навик, срамна тайна, и нещо ненормално, навик само за зубъри, докато женската мастурбация обикновено получава по-еротичен поглед. Сред мъжете има различни шеги, че те не трябва да се нуждаят от устройства за мастурбиране, ако са привлекателни за жените, а мъжете, които използват секс кукли, са изправени пред още по-голяма стигма от обществото.

 

Въвеждане на секс играчки в спалнята

Като се имат предвид широко разпространените нагласи, може да се почувствате като непреодолим проблем това да въведете секс играчки в сексуалния си живот с партньор.

Важно е да се разбере, че, секс играчките са подправка към добър сексуален живот, а не заместител. Никоя секс играчка не може да замени физическата и емоционалната връзка, която споделяте с партньора си, а секс играчка не може да отговори на вашите уникални нужди като някой, който споделя тази връзка. Секс играчките са аксесоари, както всеки друг домакински или ежедневен уред. Тя може да бъде и временно решение, ако сте сами, тъй като желанието плюс липса на партньор за секс може да доведе до доста неприятни здравословни проблеми.

 

Например, по-голямата част от жените не постигат оргазъм чрез вагинално проникване. Много от тях се нуждаят от стимулация на клитора, както и допълнителни ласки по други места, за да достигнат кулминацията. Въпреки че това очевидно е възможно с някаква ръчна помощ или със собствената ви ръка по време на мастурбация или секс, или с пръстите или езика на партньора ви, една секс играчка може да достави усещания, които правят постигането на оргазъм още по-лесно с по-силно чувство. Това освобождава вас и партньора ви да се наслаждавате на споделеното интимно преживяване, без да изпитвате излишни притеснения или натиск за удовлетворяване и изпълнение.

 

Въпреки че много мъже се радват на мастурбация редовно с нищо повече от собствената си ръка и може би с пръскане на смазка, устройствата за мастурбация, ( като изкуствена вагина или кукла ) могат да предложат толкова много различни усещания чрез видове устройства, стегнатост на проникващото пространство, вътрешни текстури и дори вибрации. Разнообразието е подправката на живота в крайна сметка, така че защо да не се насладите на някои добавки в мастурбацията и споделения си сексуален живот?

 

След честна дискусия с партньора ви за това как секс играчките могат да ви помогнат да се насладите на нови сексуални преживявания заедно, ще бъдете готови да ги въведете в спалнята без никакви прекъсвания или дълготрайна несигурност, а дори и на път, в хотела и т.н.

 

Секс играчките наистина могат да подобрят сексуалния живот на всеки

Въпреки че повечето телевизионни реклами и уебсайтове ви карат да вярвате, че всеки възрастен е 100% здрав и способен човек, реалността на живота е съвсем различна. Много възрастни страдат от физически (и психически) увреждания, които могат да повлияят на морала, сексуалното привличане и физическите възможности по отношение на секса. Много мъже имат еректилна дисфункция, с която да се борят, което е колкото психическа бариера (проблеми със самочувствието), толкова и физическа.

 

За щастие, има доста компании мислят за тези проблеми и вече съществуват не само специални секс играчки, но и различни медикаменти, които помагат за справяне с множество проблеми. Те, както и ние от Erotic Center No.1 – Студентски град, вярваме, че всеки възрастен заслужава способността да се радва на напълно задоволителен сексуален живот.

 

Искрено се надяваме хората да прогледнат и да се разрушат някои от бариерите, с които се сблъскват ежедневно хората, които попадат извън най-често приеманите „етикети за живот“, и по-специално по отношение на сексуалния си живот. Сексуалното удоволствие не трябва да идва с никаква стигма, както и хората, които се различават от нормите за „шампоан-реклама“.

 

Секс Шоп Erotic Center No.1 Студентски и нашия онлайн  магазин amazonka.bg съществува, за да подобри сексуалния живот на хората, независимо от тяхната възраст, пол, сексуални предпочитания или физически възможности. Всеизвестен факт е, че щастливият сексуален живот често е от ключово значение за щастливата връзка. Твърде дълго съществува стигма, свързана с използването на секс играчки, която задушава щастието на хората и ги възпира да кажат какво наистина искат в леглото. Едни от най-трудните мълчания за прекъсване са тези в спалнята, поради което искаме да започнем сексуална революция, при която хората чувстват, че могат да се освободят от стереотипните окови и да кажат на партньорите си какво наистина искат.

Често има табу около разговорите за желание или харесване на секс, ако сте по-възрастни или сте с увреждания, или ако просто не отговаряте по някакъв начин на„ секси “ стереотипа. И от дълго време това мъжете като потребители на секс играчки се смята за нещо мръсно или извратено и им пречи да бъдат откровени в разговор, въпреки че жените от години говорят смело и открито за използването на играчки. Всеки трябва да може да говори открито за това, което иска в леглото. Бъдете смели и живейте дарения ви живот!

-------------------------------------------------------

 

Erotic Center No.1 - Sex Shop в Студентски град - София
Опитайте нещо ново в леглото! Най-добрите любовници знаят защо!

Секс Шопа на България и онлайн на amazonka.bg

adult store, sex shop, sexwell, sexshop, секс шоп, секс магазин, студентски град, софия, sofia, bulgaria, българия, еротичен магазин, дилдо, еротично бельо, adult shop, gay toys, вибратори, подаръци, sex аптека, гей играчки, вибратор, секс аптека, възбуждащи капки, потентори, задържащи спрейове, добавки еректилна дисфункция, лубриканти, афродизиаци, либидо, испанска муха, парфюми с феромони, добавки, дълготрайна ерекция, уголемяване на пенис, уголемяване размера на пениса, секс ароматизатори, попърс, Poppers, Rush Amsterdam, секс играчки, реалистични вибратори, анални играчки, вагинални топчета, безжични играчки, cyber skin вибратори, секс игри, силиконви вибриращи пръстени, реалистични вагини, секс кукли, BDSM Fetish, кожени белезници, белезници с пух, камшици, шлемове, въжета, уретални стимулатори, силиконови топки за уста, нашийници, гей бельо, пенис колани, играчки лесбийки, любовен магазин, интимни играчки, интимен магазин, интимно бельо, amazonka lingerie, секс магазини софия, пенис уголемяване, вибро яйца, пенис колани, вагинални топчета, анални топчета, анални разширители, BDSM аксесоари, афродизиаци, виагра, satisfyer

 

 

Автор на статията: СЕО.БГ

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Erotic Center No.1 е един от първите секс магазини на България, като освен него притежаваме цяла верига, която е най-голяма все още в България.

На пазара сме от над 14 години! Имаме най-добре развитата верига, богат опит, голям асортимент от секс продукти, секс аптека, еротично бельо и костюми, фетиш. Само топ качествени продукти, на възможно най-добри цени в България.

Всеки знае нашия най-стар магазин в гр. София - Erotic Center No.1 - Секс Шопа на Студентски град!

Освен веригата от магазини за възрастни имаме и онлайн секс магазин amazonka.bg

Erotic Center No.1 - amazonka.bg е секс шоп (adult store), които предлага на клиентите си разнообразие от качествени секс играчки от топ производители...


За нас е важно:


Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки. За нас най-важното е вие да останете доволни от покупка си така, че да бъдете готови да предприемете първата стъпка към изучаването и разширяването на познанията ви за вашата сексуалност.

Ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Ентусиазирани сме и прилагаме иновации, които биха помогнали не само да задоволите соло или секс желанията ви с вашата половинка, но и да подобрят връзка, брак и вашето здраве.

Опитайте нещо ново! Внесете любовната иновация на вашия живот и бъдете по-щастливи!
Все пак всичко започва от секса и благодарение на него ние съществуваме. Не се срамувайте от него и говорете за него. Той е най-естественото нещо и не бива да бъде тема табу, да се асоциира с нещо прекалено крайно, вулгарно и срамно.

Хората не говорят за интимните си отношения открито, а мълчанието по темата в някои случаи прераства в нещо, което не бива да се случва, да поставя някои в рамки и да се стига до крайности. Разбира се до там не трябва да се стига.

Проблемът е, че няма достатъчно информация и това поражда идеята, че секса е срамен и вулгарен. Целта му както репродуктивна, така и начин за доставяне на удоволствие, опознаване на собствената сексуалност и тази на партньора.

Ние искаме да ви помогнем да обогатите информацията за секса и способите за опознаване на сексуалността. В нашият блог ще намерите много статии, които ще ви дадат идеи за разнообразяване и обогатяване на познанията ви.

Правете любов и я подобрете, а не правете война. Бъдете здрави сексуално, освен по-добрите мигове ще ви донесе и положителен тонус в живота ви, ще сте по-усърдни и олекотени.

Част от категориите с продукти, които ще откриете при нас - дилда, вибратори, satisfyer, пенис помпи, секс машини, презервативи, лубриканти, секс кукли, изкуствени вагини, стимуналнти, вибро яйца, пенис колани, вагинални топчета, анални топчета, анални разширители, BDSM аксесоари, афродизиаци, виагра, секси костюми и еротично бельо, секс шеговити подаръци, парти подаръци и много други. Топ марки и качество на продуктите! Винаги добре заредени!


За да изпитате максимално удоволствие


В amazonka.bg ще намерите както богат избор от секс играчки, така и разнообразие от лубриканти, с които да изпитате максимално удоволствие и да направите изживяването на ниво. За да удължите насладата може да използвате спрейовете ни за задържане, а за допълнително навлажняване при анален секс вземете качествен анален лубрикант.

За да използвате секс играчките трябва да полагате постоянни и правилни грижи за запазването им. Тук на помощ идват почистващите препарати, с които ще си осигурите запазване качествата им и по-дълготрайна употреба.

Ако се интересувате от природосъобразния и еко живот имаме нещо и за дамите. Менструалната чашка е твоето решение за замяна на стандартната дамска превръзки с еко продукт. Ако не искате нищо да ви спира да правиш секс, дори и през „онези дни от месеца“, може да вземете от нашите професионални меки тампони.


ЕРОТИЧНО БЕЛЬО

За чувствате неустоими и секси разгледайте нашата специална колекция от еротично бельо. Перфектното допълнение към секс играчките!

В Amazonka.bg ще намерите богат избор от мъжко и дамско еротично бельо, с което ще съблазните изгората си и ще се преобразите в истински богове в леглото.

Заложете на изрязаните ни прашки и боксерки или се преобразете с някой от секси костюмите ни. При нас ще намерите разнообразие от корсети, рокли и бодита, с които ще се почувствате палави и неустоими. За цялостна секси визия, заложете на чорапогащник или чорапи. Вече сте напълно готови за нови и горещи секс преживявания!

СЕКС ИГРАЧКИ

В секс шопа ни сме подбрали специална селекция от секс играчки, подходящи както за соло удоволствия, така и за интимни отношения с половинката ви.

За нежният пол сме подбрали богат избор от вибратори, както и реалистични дилда и изобилие от анални играчки. С тях ще достигнете до различни места и ще изпитате удоволствие и наслада.

За мъжете също сме помислили - разгледайте селекцията ни от мастурбатори, простатни стимулатори, пенис накрайници, реалистични вибро вагини, пенис помпи. С тяхна помощ ще достигнете до неистова възбуда и по-силна ерекция.

Дори и за най-дръзките и изкусни сме подготвили специална колекция. Вижте селекцията ни с големи дилда и вибратори и изберете подходящия, които да ви донесе невероятни и изпълващи емоции. За всички с богата фантазия, желание за повече удоволствие, точното място е Erotic Center No.1 Струдентски град - amazonka.bg !

Помогнете ни да превърнем света в място, в което всеки човек е щастлив и обича както себе си, така и околните! - https://eroticcenter1.top

sex shop, sexwell, sexshop, секс шоп, секс магазин, студентски град, софия, sofia, bulgaria, българия, еротичен магазин, дилдо, еротично бельо, adult shop, gay toys, вибратори, подаръци, sex аптека, гей играчки, вибратор, секс аптека, възбуждащи капки, потентори, задържащи спрейове, добавки еректилна дисфункция, лубриканти, афродизиаци, либидо, испанска муха, парфюми с феромони, добавки, дълготрайна ерекция, уголемяване на пенис, уголемяване размера на пениса, секс ароматизатори, попърс, Poppers, Rush Amsterdam, секс играчки, реалистични вибратори, анални играчки, вагинални топчета, безжични играчки, cyber skin вибратори, секс игри, силиконви вибриращи пръстени, реалистични вагини, секс кукли, BDSM Fetish, кожени белезници, белезници с пух, камшици, шлемове, въжета, уретални стимулатори, силиконови топки за уста, нашийници, гей бельо, пенис колани, играчки лесбийки, любовен магазин, интимни играчки, интимен магазин, интимно бельо, adult store