Количка
0 артикула

Категории

Защита на личните данни - GDPR

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се уползотворява. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:
  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме отностно продукти или услуги;
  • да предоставим услуги и поддръжка;
  • известим за нови услуги или други ползи;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание което да Ви бъде показано;

Чл. 1 Общи разпоредби

Амазонка БГ поема ангажимент за осигуряването на поверителност и защитата на личните Ви данни, в качеството ни на Администратор на личните данни, които ни предоставяте.

Тази Политика обяснява кога и защо събираме лична информация („лична информация“,и„лични данни“са използвани като идентични термини в тази Политика) за хората, които посещават сайта ни и ползват услугите ни, как я използваме, условията, при които можем да я разкриваме на други и как я пазим.

Можем да променяме тази Политика в определени моменти, така, че молим да се уверите, че сте запознати с актуалната Политика за поверителност. Като използвате сайта ни и предоставяните чрез него услуги, Вие се съгласявате да сте обвързани от тази политика.

Всякакви въпроси, свързани с тази Политика могат да бъдат изпращани на e-mail: help@amazonka.bg.

Чл. 2 За нас

Амазонка БГ предлага на клиентите си богат избор от еротични и шеговити артикули в тази насока. Адресът ни на управление е  ул. Акад. Борис Стефанов 12 - до входа на Фантастико зад VIVACOM. Когато използваме „ние“ и „нас“ и глаголи в тази форма в текста по-долу, имаме предвид Амазонка БГ.

Чл. 3 Как събираме лична информация от Вас

Получаваме информация за Вас, когато използвате сайта ни amazonka.bg,  например когато изращате запитване за получаване на оферта, или в процеса, при който заявявате, поръчвате и ползвате предоставяните на сайта услуги.

Чл. 4 Какъв вид лична информация събираме

Събираме само основни лични данни за Вас, които не включват специални категории лични данни („чувствителни данни“). Личната информация, която събираме може да включва името, адреса, e-mail адреса, телефонния номер, други данни, изисквани от Закона за счетоводството и други закони, както и информация относно това кои страници са посетени и кога.

Чл. 5 Защо имаме нужда от Вашите данни

Имаме нужда да знаем Вашите лични данни, за да Ви предоставим услугите, предлагани чрез този сайт,в рамките на възникнал договор между нас във връзка с предоставянето им,както и информация, която сте поискали или за която изрично сте се съгласили. Ние няма да събираме лични данни, от които нямаме нужда за горепосочените цели.

Чл. 6 Как се използва Вашата информация

Можем да използваме Вашата информация, за да:

  • Ви предоставяме услугите, които сте заявили, включително да обработваме поръчките Ви и да изпълняваме задълженията си, възникнали от договорните отношения между нас съгласно Общите условия;
  • Предоставяме нова информация, пряко свързана с услуги, които сте заявили,
  • Отговаряме на запитвания и да Ви предоставяме информация, която сте поискали, включително помощ за решаването на въпроси, възникнали във връзка с Ваши запитвания,
  • Използваме ре-маркетинг през доверени сайтове, включително Google AdWords и Facebook;

Търсим вашите мнения или коментари относно предоставяните от нас услуги и продукти/обучения;

Правим статистически анализи и други анализи за подобряване на услугите ни,

Осигурим запазване на Ваши интереси във връзка с ползването на сайта или услугите ни,

Ви информираме за промени в общите условия, политиката за поверителност или услугите ни.

Чл. 7 Колко дълго пазим Вашата информация

Пазим Вашите лични данни само доколкото и докато това е необходимо за съответната дейност, за която са предоставени, или колкото е предвидено в договор между нас, при спазване на изискванията и сроковете за това, предвидени в Закона за счетоводството, данъчните закони и другите приложими действащи нормативни актове в България.

Данните, които сте предоставили за използване за маркетингови цели, се пазят докато ни уведомите, че не желаете повече да получавате съответната информация от нас.

След постигане на целите на обработката на Вашите лични данни, ние ги унищожаваме.

Чл. 8 Кой има достъп до Вашата информация

Няма да продаваме, предоставяме под наем, нито ще споделяме за маркетингови цели Вашата информация с трети лица.

Можем да предаваме информацията Ви на трети лица - доставчици на услуги, подизпълнители и други свързани организации ( например куриери ) единствено за целите на извършването на задачи и предоставянето на услуги за Вас от наше име.

Независимо от това, когато използваме трети лица - доставчици на услуги, ние разкриваме само личната информация, която е необходима за предоставянето на услугата, и имаме договор със съответното трето лице, който изисква от него да пази Вашата информация и да не я използва за свои преки маркетингови цели.

Ние няма да предоставяме информацията Ви на трети лица за техни маркетингови цели, освен ако Вие сте поискали това, или е необходимо по силата на закон, съдебен акт или за предотвратяване на измама или друго престъпление.

Работим с различни трети лица - доставчици на услуги, за да Ви осигурим качествени и надеждни услуги. Когато проучвате за някоя от тези услуги или закупите такава, съответното трето лице -доставчик на услуги ще използва Вашите данни, за да Ви предостави информация и да изпълни задълженията си, които възникват в тази връзка по договори с тях. В някои случаи те ще действат като администратор на данни на Вашата информация, и затова Ви препоръчваме да се запознаете с тяхната Политика за поверителност. Тези трети лица - доставчици на услуги ще споделят Вашата информация с нас, като ние ще я използваме в съответствие с тази Политика за поверителност.

Предоставяне на Ваши данни на държавни органи може да се извърши само в предвидените от закона случаи и в обем, който не надвишава целите, за които са поискани.

Комисията за защита на личните данни упражнява законовия контрол върху процеса по обработването на лични данни и ние осигуряваме пълен достъп до водените от нас регистри за лични данни при законовите условия за това.

Чл. 9 Къде обработваме Вашите данни

Всички лични данни, които обработваме се обработват в България, но за целите на хостинга и поддръжката тази информация се намира в България. Трети лица нямат достъп до Вашите лични данни, освен когато закон изисква това.

Чл.10 В кои случаи ще се свързваме с Вас

Вие имате избор дали да получавате информация от нас или не.

Ние можем да се свързваме с Вас свободно, когато и доколкото това е необходимо за изпълнението на услугите , които сте заявили, на задълженията по договор между нас, за предоставяне на нова информация, пряко свързана с услуги, които сте заявили, в отговор на Ваше запитване, за целите на запазване на Ваши интереси във връзка с ползването на сайта или услугите ни, или въз основа на законово изискване.

Ние няма да се свързваме с Вас за маркетингови цели по e-mail,телефон, чрез текстови съобщения, или по пощата, освен ако не сте ни дали предварителното си изрично съгласие, или комуникацията е пряко свързана с Вас и отговаря на изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679),

Чл.11 Как можете да получите достъп, коригиране или заличаване на Вашите лични данни

Вие имате право по всяко време да поискате от нас:

  • достъп до Вашите лични данни, събрани в процеса на предоставяне и ползване на услугите, включително: потвърждение дали обработваме Ваши лични данни, какви категории са те, целите на това обработване, и получателите, на които данните се разкриват, както и съобщение с копие на личните Ви данни, които се обработват, и техния източник;
  • коригиране на информация, която сте заявили при нас, когато е станала невярна или неактуална, напр. на email адреса си, и каквато и да е друга информация,
  • заличаване или блокиране на Ваши лични данни, когато обработването им не отговаря на изискванията на Закона за защита на личните данни или на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679),
  • уведомяване за това коригиране, заличаване или блокиране на третите лица, на които са били разкрити личните Ви данни, освен когато това е невъзможно или е свързано с прекомерни усилия.

Желаното от Вас действие по предоставянето на достъп, коригиране, заличаване или блокиране на лични данни се извършва единствено по отношение на Вашите лични данни. Извършването му е безплатно.

За да поискате достъп, коригиране, заличаване или блокиране на Вашите лични данни, които обработваме, е необходимо да изпратите до нас писмено заявление, което съдържа:

1. име, адрес и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;

2. описание на искането;

3. предпочитана форма за предоставяне на информацията по чл. 28, ал. 1;

4. подпис, дата на подаване на заявлението и адрес за кореспонденция.

5. нотариално заверено пълномощно, когато се подава от упълномощено лице. Заявлението може да бъде подписано и с електронен подпис.

Заявлението се изпраща на email: help@amazonka.bg.

Ние ще изпълним искането Ви за достъп, коригиране, заличаване или блокиране в срок до 14 дни, при спазване на законовите изисквания и изключения в тази връзка.

Вие ще бъдете уведомени за решението за извършване на поисканото действие или отказа за това съгласно изискванията на закона. Уведомлението за това ще Ви бъде изпратено по пощата с обратна разписка или може да се получи лично срещу подпис.

Чл.12 Как може да подадете възражение или оплакване срещу обработването на лични данни

В предвидените от закона случаи, Вие имате право да:

  • възразите пред нас срещу обработването на личните Ви данни при наличие на законово основание за това; когато възражението е основателно, личните данни на съответното физическо лице не могат повече да бъдат обработвани;
  • да възразите срещу обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг;
  • да бъдете уведомени преди личните Ви данни да бъдат разкрити за пръв път на трети лица или използвани от Ваше име за целите по предходната точка на този член, като Ви бъде предоставена възможност да възразите срещу такова разкриване или използване.

Ако желаете да направите каквото и да оплакване за начина, по който се обработват Вашите данни, можете да се свържете с нас на help@amazonka.bg. Ако не сте удовлетворени от нашия отговор или не смятате, че обработваме данните Ви по законосъобразен начин, можете да се обърнете към компетентния орган за защитата на личните данни - Комисия за защита на личните данни.

Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2

тел.: 02/915 35 18, 02/915 35 15, 02/915 35 19, факс: 02/915 35 25

E-mail: kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

Чл.13 Налични мерки за сигурност за защита на Вашата информация от загуба, злоупотреба или промяна

Когато ни давате лична информация, ние предприемаме действия да осигурим тя да бъде обработвана по сигурен начин. Когато сте на сигурна страница, икона за заключване ще се появи в дъното на уеб-браузъра.

Не-чувствителна информация (Вашия email адрес, и т.н.) се предава обичайно през интернет, и за това никога не може да бъде гарантирана 100% сигурност. В тази връзка, макар, че се стремим да защитим Вашата информация, не можем да гарантираме сигурността на информация, която ни изпращате, и Вие правите това на свой риск. След като получим Вашата информация, полагаме максимални усилия да осигурим сигурността й на нашите системи.

Чл.14 Профилиране

Няма да използваме автоматично вземане на решения или профилиране.

Чл. 15 Използване на „бисквитки“(‘cookies’)

Като много други уеб-сайтове, уеб-сайтът на amazonka.bg използва бисквитки. „Бисквитките“ са малки обособени пакети информация, изпращана от дадена организация към Вашия компютър, за да Ви разпознае при Ваше посещение. Те събират статистически данни за действията Ви в браузъра. Това ни позволява да проследим модели на потребителския трафик, както и да разработваме статистически анализи за използването на услугите, като времето, прекарвано на уеб-сайта и страниците, което се посещават най-често. Бисквитките не Ви идентифицират като личност, а обобщените статистически данни не включват лична информация. Бисквитките ни помагат да подобрим уеб-сайта и да предоставяме по-добра персонализирана услуга.

Съгласявайки се да използвате този сайт и услугите му, Вие изразявате съгласие за използването на „бисквитки“, включително бисквитките на Google Analytics.

Ако предпочитате да не получавате „бисквитки“ докато разглеждате Уебсайта или чрез HTML форматирани имейли, бихте могли да ги откажете. За целта можете да настроите интернет браузъра си да предупреждава преди да приеме бисквитка или да откажете бисквитки, когато Ви сигнализира за наличието им. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню 'Опции' или 'Предпочитания' на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, както и за по-подробна информация, можете да използвате бутона 'Помощ' от менютата на Вашия браузър.

Чл.16 Линкове към други сайтове

Нашият уеб-сайт може да съдържа линкове към други уеб-сайтове, управлявани от други организации. Тази политика за поверителност се прилага само за нашия сайт, така, че Ви насърчаваме да прочетете изявленията за поверителност на другите уеб-сайтове, които посещавате. Ние не отговаряме за политиката за сигурност на други уеб-сайтове, дори ако използвате линкове от нашия сайт, за да достигнете до тях.

Наред с това, ако сте попаднали на нашия уеб-сайт чрез сайта на трето лице, ние не можем да носим отговорност за политиката за поверителност и практиките на собствениците и администраторите на сайта на това трето лице и Ви препоръчваме да проверите неговата Политика за поверителност.

Чл. 17 Прехвърляне на лична информация извън Европа

Като част от услугите, които Ви предоставяме, информацията, която ни предоставяте може да бъде прехвърляна до страни извън Европейския съюз („ЕС“). Тези страни може да нямат подобни закони за защита на личните данни като България. Като предоставяте личните си данни, Вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение, или обработване. Ако прехвърляме Ваша информация извън ЕС по този начин, ние ще вземем подходящи мерки за сигурност, за да осигурим защитата на личната Ви информация в съответствие с тази Политика за поверителност.

Ако използвате услугите ни докато сте извън ЕС, Вашата информация може да бъде прехвърляна извън ЕС, за да Ви бъдат предоставени тези услуги.

Чл.18 Преразглеждане на тази Политика

Преглеждаме редовно тази Политика, за да осигурим качествена и законосъобразна защита на Вашите лични данни. Тази Политика е последно актуализирана през юли 2020 г. и е в съответствие сОбщ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679).

Erotic Center No.1 е един от първите секс магазини на България, като освен него притежаваме цяла верига, която е най-голяма все още в България.

На пазара сме от над 14 години! Имаме най-добре развитата верига, богат опит, голям асортимент от секс продукти, секс аптека, еротично бельо и костюми, фетиш. Само топ качествени продукти, на възможно най-добри цени в България.

Всеки знае нашия най-стар магазин в гр. София - Erotic Center No.1 - Секс Шопа на Студентски град!

Освен веригата от магазини за възрастни имаме и онлайн секс магазин amazonka.bg

Erotic Center No.1 - amazonka.bg е секс шоп (adult store), които предлага на клиентите си разнообразие от качествени секс играчки от топ производители...


За нас е важно:


Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки. За нас най-важното е вие да останете доволни от покупка си така, че да бъдете готови да предприемете първата стъпка към изучаването и разширяването на познанията ви за вашата сексуалност.

Ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Ентусиазирани сме и прилагаме иновации, които биха помогнали не само да задоволите соло или секс желанията ви с вашата половинка, но и да подобрят връзка, брак и вашето здраве.

Опитайте нещо ново! Внесете любовната иновация на вашия живот и бъдете по-щастливи!
Все пак всичко започва от секса и благодарение на него ние съществуваме. Не се срамувайте от него и говорете за него. Той е най-естественото нещо и не бива да бъде тема табу, да се асоциира с нещо прекалено крайно, вулгарно и срамно.

Хората не говорят за интимните си отношения открито, а мълчанието по темата в някои случаи прераства в нещо, което не бива да се случва, да поставя някои в рамки и да се стига до крайности. Разбира се до там не трябва да се стига.

Проблемът е, че няма достатъчно информация и това поражда идеята, че секса е срамен и вулгарен. Целта му както репродуктивна, така и начин за доставяне на удоволствие, опознаване на собствената сексуалност и тази на партньора.

Ние искаме да ви помогнем да обогатите информацията за секса и способите за опознаване на сексуалността. В нашият блог ще намерите много статии, които ще ви дадат идеи за разнообразяване и обогатяване на познанията ви.

Правете любов и я подобрете, а не правете война. Бъдете здрави сексуално, освен по-добрите мигове ще ви донесе и положителен тонус в живота ви, ще сте по-усърдни и олекотени.

Част от категориите с продукти, които ще откриете при нас - дилда, вибратори, satisfyer, пенис помпи, секс машини, презервативи, лубриканти, секс кукли, изкуствени вагини, стимуналнти, вибро яйца, пенис колани, вагинални топчета, анални топчета, анални разширители, BDSM аксесоари, афродизиаци, виагра, секси костюми и еротично бельо, секс шеговити подаръци, парти подаръци и много други. Топ марки и качество на продуктите! Винаги добре заредени!


За да изпитате максимално удоволствие


В amazonka.bg ще намерите както богат избор от секс играчки, така и разнообразие от лубриканти, с които да изпитате максимално удоволствие и да направите изживяването на ниво. За да удължите насладата може да използвате спрейовете ни за задържане, а за допълнително навлажняване при анален секс вземете качествен анален лубрикант.

За да използвате секс играчките трябва да полагате постоянни и правилни грижи за запазването им. Тук на помощ идват почистващите препарати, с които ще си осигурите запазване качествата им и по-дълготрайна употреба.

Ако се интересувате от природосъобразния и еко живот имаме нещо и за дамите. Менструалната чашка е твоето решение за замяна на стандартната дамска превръзки с еко продукт. Ако не искате нищо да ви спира да правиш секс, дори и през „онези дни от месеца“, може да вземете от нашите професионални меки тампони.


ЕРОТИЧНО БЕЛЬО

За чувствате неустоими и секси разгледайте нашата специална колекция от еротично бельо. Перфектното допълнение към секс играчките!

В Amazonka.bg ще намерите богат избор от мъжко и дамско еротично бельо, с което ще съблазните изгората си и ще се преобразите в истински богове в леглото.

Заложете на изрязаните ни прашки и боксерки или се преобразете с някой от секси костюмите ни. При нас ще намерите разнообразие от корсети, рокли и бодита, с които ще се почувствате палави и неустоими. За цялостна секси визия, заложете на чорапогащник или чорапи. Вече сте напълно готови за нови и горещи секс преживявания!

СЕКС ИГРАЧКИ

В секс шопа ни сме подбрали специална селекция от секс играчки, подходящи както за соло удоволствия, така и за интимни отношения с половинката ви.

За нежният пол сме подбрали богат избор от вибратори, както и реалистични дилда и изобилие от анални играчки. С тях ще достигнете до различни места и ще изпитате удоволствие и наслада.

За мъжете също сме помислили - разгледайте селекцията ни от мастурбатори, простатни стимулатори, пенис накрайници, реалистични вибро вагини, пенис помпи. С тяхна помощ ще достигнете до неистова възбуда и по-силна ерекция.

Дори и за най-дръзките и изкусни сме подготвили специална колекция. Вижте селекцията ни с големи дилда и вибратори и изберете подходящия, които да ви донесе невероятни и изпълващи емоции. За всички с богата фантазия, желание за повече удоволствие, точното място е Erotic Center No.1 Струдентски град - amazonka.bg !

Помогнете ни да превърнем света в място, в което всеки човек е щастлив и обича както себе си, така и околните! - https://eroticcenter1.top

sex shop, sexwell, sexshop, секс шоп, секс магазин, студентски град, софия, sofia, bulgaria, българия, еротичен магазин, дилдо, еротично бельо, adult shop, gay toys, вибратори, подаръци, sex аптека, гей играчки, вибратор, секс аптека, възбуждащи капки, потентори, задържащи спрейове, добавки еректилна дисфункция, лубриканти, афродизиаци, либидо, испанска муха, парфюми с феромони, добавки, дълготрайна ерекция, уголемяване на пенис, уголемяване размера на пениса, секс ароматизатори, попърс, Poppers, Rush Amsterdam, секс играчки, реалистични вибратори, анални играчки, вагинални топчета, безжични играчки, cyber skin вибратори, секс игри, силиконви вибриращи пръстени, реалистични вагини, секс кукли, BDSM Fetish, кожени белезници, белезници с пух, камшици, шлемове, въжета, уретални стимулатори, силиконови топки за уста, нашийници, гей бельо, пенис колани, играчки лесбийки, любовен магазин, интимни играчки, интимен магазин, интимно бельо, adult store