BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Как да се приготвите за една секси лятна ( или лятно-есенна ) почивка

Как да се приготвите за една секси лятна ( или лятно-есенна ) почивка

 

Дори през септември и октомври можете да идете на една страхотна почивка в която да се разтоварите, да релаксирате или да се позабавлявате. Рекламите по телевизията, все още ни напомнят за златното слънце, за студена бира, море, за хубави партита и забавления, които можем да посетим. Няма значение от това как ви се сформира лятото ви, все още можете да идете и да се позабавлявате и да имате право и на по-различни забавления, никой не може да ви забрани да разкрепостите положението. Без значение дали сте двойка или отивате за соло забавления. Всеки обича морски пясък между краката си студен коктейл, развлечения, съблазнения ( от всякакъв вид ). Та, какво чакате още ?!

Но преди да сте тръгнали нанякъде, нека ви посъветваме за някои неща ако сте решили да се разкрепостите малко от към сексуална гледна точка. Без значение от локацията, ще включим и някои съвети ако случайно ще пътувате някъде по-далеч от България.

 

Как да избегнем некомфортното претърсване по летищата

Това може би за всеки човек е неприятен момент. Нагласили сте се за нещо по-така, за релакс и т.н. и решат да ви обезпокоят като ви намерят за съмнителна личност ( дори и без реални основателни причини ) и ви претърсят. Но още по-лошо е положението, когато някой реши да вземе си със себе си любовна екипировка на своята почивка ( секс играчки, дори презервативи, секс машини, изкуствени вагини, секси бельо или пък разни фетиш секс принадлежности ). Разтършуването обикновено се случва не само в скрити помещения, но и пред останалите пътници, което е много неудобно и срамно меко казано.

За всеки секс играчките и като цяло всичко свързано със сексуалния им живот са неща изключително лични и излагането им на публична показ е меко казано ужасяващ момент, не само за собственика на тези неща, но и за останалите. А и не всеки би разбрал идеята на тез неща. НО има начини чрез които ще можете да вземете вашите любовни атрибути с вас, без никой друг да разбере.

Препоръчваме ви да не носите/ползвате никакви секс играчки докато пътувате, колкото и да е привлекателна идеята. Та дори и в тоалетната на самолет да сте, не е препоръчително, защото могат да се случат други неприятни случаи ако се забавите в „нужника“. Например вибро яйцето е компактно, така е и изкушава да бъде ползвано, но има начин да ви усетят че го ползвате докато пътувате, въпреки дистанционното му управление. Или пък пенис клетка, забравете просто. Освен в самолета, ще ви претърсят и на летището заради особените явления на скенера, които ще видят. Освен срама който ще берете, могат и други неща да се случат. Поне при мъжете има варианти да си вземат клетки от поликарбонат или пластмаса, вместо метални, както и вместо метален катинар, да ползвате номерирани етикети или други видове заключване с пластмасови елементи, без метал. Така няма да привличате внимание, не само на летището, но и докато пътувате.

 

Булет вибраторите ( тип куршум ) изглеждат при скенер доста стряскащо и определено ще побъркате служителите на летището. Определено не е добра идея да го носите със себе си, проблем биха били дори батериите за него и няма да са доволни служителите по сигурността на летището. Така че бъдете сигурни да нямате в ръчния си багаж никакви секс играчки от подобен тип, по-добре ги оставете във багажа си, който ще бъде поместен в трюма на самолета. Също не носете и никакви лубриканти в чантата си, отново ги оставете в багажа, който ще бъде в трюма на самолета, като се погрижете и всички шишенца да бъдат добре запечатани, тъй като могат да бъдат и опасни в отворено състояние. А в самолета не биха ви допуснали със сигурност, поради някои елементи, които се съдържат в лубрикантите.

В днешно време няма нищо особено в това да си носи човек презервативи, но ако са повечко на брой Durex по-добре ги оставете отново в куфара, вместо в ръчния багаж.

 

За неженените на ваканция, нека играем на едро!

Вие не сте „бракувани“, обичате секса и сте решили да ходите на развлекателна секс почивка ?! Супер!

Уверете се обаче, че всяка любовна игра, която правите ще бъде обезопасена с взетите навреме мерки, като тук не става дума само за презервативи.

Отидете на преглед и актуализирайте знанията си за вашето здравословно секс състояние, като това е идеална идея да го правите не само като отивате на почивка, но и като цяло редовно, особено ако сте по-активни и сменяте често партньорите си. Така показвате и уважение и давате сигурност към вашите текущи или потенциални секс партньори.

Имайте в предвид, обаче, че наличието на позитивен здравен сексуален статус, не ви дава зелена светлина да правите секс безразборно и да не се пазите! Особено в курортните дестинации, там разпространението на венерически и други болести, инфекции е главоломно и шансът да ви се случи нещо лошо е доста голям! Освен лична проверка на партньора ви ( на която не бихме Ви препоръчали да вярвате на сто процента ), се предпазвайте. Презервативи има не само в секс магазините, но и можете дори да си поръчате онлайн с дискретна доставка.

Не забравяйте, че съществува и орална ( устна ) протекция за орална любов, чрез които ще се предпазите от паразити и други, не само от венерически болести и инфекции. Имайте в предвид, че повечето почиващи, особено купонджиите не спазват добра сексуална хигиена, бъдете предпазливи и не скачайте в леглото веднага, преди да сте се поизкъпали и двамата обилно.

Освен различните орални предпазни и вид секс играчки за забавление, все пак вие сте необвързани, защо не вземете и орални лубриканти, за повече усещания с ароматизация и вкус ?! Бъдете предпазливи със съставките, като например глицерин, ако решите да ги ползвате вагинално, това може да бъде проблем.

За повече забавление освен протекция на вас и партньора ви, вместо обикновени презервативи, опаковайте в сака презервативи с текстура, аромат и вкус, определено ще останете по-удовлетворени.

Не забравяйте, че забавният, предпазлив и вълнуващ сексуален човек, не е задължително да включва и друг човек, можете да релаксирате на вашата лятна секси почивка и сами, като си вземете секс играчка, като например някой булет вибратор или вибриращо яйце. Той може да се зарежда с USB из целия свят, като е удобно и ако сте на по-усамотено място и искате лични удоволствия чрез мастурбиране. Понякога соловите изпълнения могат да бъдат епични, особено с подходящите „инструменти“ за удоволствие.

Ако сте решили да се забавлявате ролево или просто по-различно от стандартното, можете да си вземете със себе си или купите еротично бельо. То ще ви е удобно не само по време на секс или мастурбация, но ще е и за ваше лично удоволствие да изглеждате секси и да се радвате на фигурата си. Освен това за да привлечете очи, можете да си вземете и секси бански костюми за плажа или басейна.

 

Въпреки че почивката може да ви накара да се почувствате, че сте махнали за сбогом на всички грижи и отговорности, особено с няколко празнични коктейла, хвърлени в сместа, уверете се, че не оставяте „охраната за безопасен секс“ надалеч и не сваляйте гарда ако ви подлъгват.

Пропуснах да добавя важен елемент. Ако не желаете да забременявате, което е вероятно ако сте необвързани, сложете и няколко броя контрацептивни хапчета, за да не изпатите лошо. Това е често допускана грешка особено при младежите, и в огромно количество от завърналите се от летните забавления са и с 9-месечна изненада със закъснител.

 

Сексуална ваканция и за двойки и какво да правим

Имате дългосрочна връзка или вече сте женена двойка, няма значение, лятото за разпускане е пред вас. Защо да не се насладите на малко усамотени моменти в които можете да се забавлявате и с креватно джудо ?!

Варианти много, а мисълта да си някъде, на място което няма същите четири стени, различно е и има прием на слънчев или морски бонус, кара ума да се отпуска и да ражда други неща, както и се отдава на любовните игри по-свободно и в повече.

За да разнообразите любовните игри по време на почивка, можете да измислите нещо вълнуващо. Планирайте различни идеи за това какво бихте искали да направите за да ви бъде по-интересно. Поговорете и нахвърлете идеи за различни неща, които искате да изпробвате, различни фантазии, секс пози, ролеви игри или с какви секс играчки искате да разнообразите. Независимо дали сте хетеро, лесбо или гей двойка, инструментите за секс удоволствие и секси приключения, които да допълнят нещата има за всички и всякакви. Направете си списък с идеите и се подгответе, после отметнете всичко, което вече сте направили.

Какво ще кажете да опаковате секси изненада за лятната ваканция за вашия партньор? Замислянето на съблазнителна изненада в спалнята често е чудесен начин да подправите нещата между вас, така че с допълнителното вълнение от това, че сте в хотелска стая някъде на почивка или в чужбина, както и спокойната обстановка между двамата, и двамата можете да се насладите на незабравими приятни мигове. Може да е толкова просто, колкото парче секси бельо или секси костюм, закупени специално за една романтична вечер заедно, докато сте далеч.

Може да инвестирате в различни секс играчки, като например стимулиращ вибриращ пръстен или пък мощен вибратор със стимулатор на G точката, двоен вибратор, секси тоалет или костюми за ролеви игри, секс аксесоари като едни белезници. А различната дестинация, ще спомогне за по-доброто настроение и съответно интрига и съблазняване.

Ако не желаете бременност ( вече имате деца например ), си вземете със себе си презервативи и контрацептивни хапчета за да няма нежелана бременност, можете да вземете и други предпазни средства със вас по избор, внимавайте със съставките им, за да нямате проблеми на граница или летище. Има и сашета лубриканти, идеални за такива случаи, лесно се опаковат и са за еднократна употреба.

 

Секс ваканция за родители? Или мисия невъзможна ?!

Мооооже разбира се, няма невъзможни неща!

Като родители е много трудно да си полюбувате взаимно на еротични забавления и то особено трудно когато и децата са с вас и във същата стая.

Но разбира се има варианти и не сте съвсем прецакани.

Разбира се, няма как открито да флиртувате и да се закачате пред тях, първо е неудобно, второ не бихте искали да им увредите психиката. Варианти за да се приготвите е да прецените особено когато децата ви не са в отделна хотелска стая, а във вашата, време което предполагате че може да се случи нещо интересно. След като го направите вместо открит флирт, можете да прочетете еротична книга ( има такива с корици, които не са с провокативни изображения или липсват изобщо изображения ) или пък електронна книга на тази тема. Електронната книга работи с ток, можете да сваляте бързо съдържанието и така всичко ще е далеч от малки очи и уши. Въпреки това ще е малко трудно да се настроите докато вашите деца не заспят, така че се заредете с желязно търпение естествено. НЕ заспивайте! ;)

След като те заспят, ако сте наели апартамент и децата са ви в друга стая имате избор от места за любов и еротика, но ако те са в същата стая е проблем.

Някои родители нямат проблем с това и го правят в стаята, но не бихме ви посъветвали. Ако имате малко дете в кошара, то все още не разбира и може да действате, но все пак е неудобно ако се събуди и …..ви засече. Въпреки всичко имате повече шанс. Ако не, банята е перфектно място, пуснете си душче, има възможности и за пози и малко повече „гласност“ и разпускане. В банята всички оставаме с впечатление че е шум изолирано, и е така когато водата е пусната.

Можете да подскажете на партньора си за вашите идеи и желания, по различни начини използвайки кратки съобщения, вайбър, уатсап, чрез иконки и провокативни съобщения. Направете го неудобно и интересно и се дръжте така сякаш нищо не се е случило. Натрупването на нужда и желание може да направи секса още по-див, когато това най-накрая се случи - дори ако е „само“ бърз. Не се притеснявайте, в днешно време бързият секс е нова спортна дисциплина за маратон и то одобрен от милиони родители.

 

При по-големи деца, имайки възможност по тази причина да ги оставите в друга хотелска стая, несъмнено ще имате по-големи възможности за разкрепостяване и усамотение, дори и да са в стая близо до вас. За да направите нещата по-интересни през ваканцията, можете да си направите дискретен джоб или дан осите несесер с катинар, да не се страхувате от нежелан достъп. Там можете да сложите оребрени презервативи, ароматизирани лубриканти, дискретни вибро „куршуми“ и пръстени и други дискретни подобни секс играчки за възрастни.

 

Основни предложения за секс ваканцията ви, идеални за всеки

И така, нека обобщим…

Без значение кой сте, какви сте, с кого сте или какви са обстоятелствата, няма причина да не се насладите на чувствената лятна почивка. Ето малък контролен списък за лятната ваканция, за да сте сигурни, че сте разгледали основите на секси куфара:

Презервативи, орални секс принадлежности, вашият редовен контрол на раждаемостта

Сашета със лубриканти

Ново секси бельо, ролеви облекла и секси бански

Дискретни акумулаторни секс играчки като булет вибратор и / или вибриращ пръстен

Четец на електронни книги или Kindle, зареден с много гореща еротика

Поне две бутилки крем за защита от слънцето (кремовете за слънце също  секси, особено върху дамско тяло или мускулесто мъжко тяло, както и самото намазване е вид еротична заигравка)

Ако планирате секси лятна ваканция, надяваме се да си прекарате прекрасно. Възможно е да има пропуснати неща, но…бъдете креативни и добавете липсващото във вашия багаж.

 

-------------------------------------------------------

Amazonka.bg - Online Sex Shop - Секс Шоп Студентски град - Adult Store - Sofia - Bulgaria - Studentski grad - Секс Магазин

 

Пазарувайте сега онлайн amazonka.bg или посетете физическия ни магазин в Студетнски град - до Фантастико, зад Виваком на ул. Акад. Борис Стефанов 12

-------------------------------------------------------

 

Erotic Center No.1 - Sex Shop в Студентски град - София
Опитайте нещо ново в леглото! Най-добрите любовници знаят защо!

Секс Шопа на България и онлайн на amazonka.bg

adult store, sex shop, sexwell, sexshop, секс шоп, секс магазин, студентски град, софия, sofia, bulgaria, българия, еротичен магазин, дилдо, еротично бельо, adult shop, gay toys, вибратори, подаръци, sex аптека, гей играчки, вибратор, секс аптека, възбуждащи капки, потентори, задържащи спрейове, добавки еректилна дисфункция, лубриканти, афродизиаци, либидо, испанска муха, парфюми с феромони, добавки, дълготрайна ерекция, уголемяване на пенис, уголемяване размера на пениса, секс ароматизатори, попърс, Poppers, Rush Amsterdam, секс играчки, реалистични вибратори, анални играчки, вагинални топчета, безжични играчки, cyber skin вибратори, секс игри, силиконви вибриращи пръстени, реалистични вагини, секс кукли, BDSM Fetish, кожени белезници, белезници с пух, камшици, шлемове, въжета, уретални стимулатори, силиконови топки за уста, нашийници, гей бельо, пенис колани, играчки лесбийки, любовен магазин, интимни играчки, интимен магазин, интимно бельо, amazonka lingerie, секс магазини софия, пенис уголемяване, вибро яйца, пенис колани, вагинални топчета, анални топчета, анални разширители, BDSM аксесоари, афродизиаци, виагра, satisfyer

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари