Филтри

Категории

PRETTY LOVE

PRETTY LOVE

PRETTY LOVE

21

продукти

Продукти

Мултифункционален вибратор "Indulgence" 30 функции

Този вибратор на марката "Pretty Love" е част от серия луксозни играчки, направени от 100% силикон с напреднали, иновативни дизайни, които ще задоволят всяко едно изискване.

Задоволете вашите желания и се впуснете в едно по-висше удоволствие с вибраторът "Indulgence" на Pretty Love. Експертно изработен за едновременна стимулация на клитора и G-точката, той умело се концентрира върху най-чувствените ерогенни зони на жената. 30 функции на вибрация, изключително гъвкава средна част и два мотора, предаващи вибрацията, гарантират, че "Indulgence" ще ви даде максимално удоволствие. Подходящ е за употреба и от двойки.

 • 30 функции на вибрация
 • 2 мощни мотора
 • 100% силикон
 • презареждащ се
 • водоустойчив
 • не съдържа фталати
 • USB зарядно - включено

Дължина: 18.5см

Диаметър: 3см

Цена:274.00лв.
Брой:

Водоустойчив и затоплящ се вибратор с USB зареждане - "Flamingo Pretty Love" 16см

Вибраторът "Flamingo" на Pretty Love може да се зарежда с кабел. Металната му част, наречена фламинго, се затопля до приятната за човешкото тяло температура от 45 градуса. Освен това има 7 функции на вибрация, от които можеш да избереш за достигане на върховата точка. Дизайн, функционалност и удобство - всичко необходимо за перфектния вибратор!

Материал: Злато

Дължина: 16см

Диаметър: 3.5см

Водоустойчивост: пълна

Зареждане с USB кабел

Цена:263.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор затоплящ се "HTO" 23.5см

Този вибратор на марката "Pretty Love" е част от серия луксозни играчки, направени от 100% силикон с напреднали, иновативни дизайни, които ще задоволят всяко едно изискване.

Вибратор с клитор стимулатор, чиято форма е така изработена, за да достави максимално удоволствие. Оборудван е с два независими мотора с 12 функции на вибрация, фунция за загряване до 45 градуса в рамките само на 5 минути, вагинална част с извита главичка за стимулация на G-точката. Клиторният стимулатор е във формата на зайче с уши. Вибраторът е 100% водоустойчив, за да му се наслаждавате и в банята или под душа! Захранва се от презареждаща се батерия чрез USB за 90 минутна игра.

 • 12 функции на вибрация
 • 2 мощни мотора
 • загряване до 45 градуса
 • 100% силикон
 • презареждащ се
 • водоустойчив
 • не съдържа фталати
 • USB зарядно - включено

Дължина: 23.5см - 9.2инча

Диаметър: 3.5см - 1.37инча

Цена:252.00лв.
Брой:

Вибриращ мастурбатор - "Дълбоко удоволствие за мъжете"

Мастурбацията не трябва да е трудна - и точно обратното позволява мастурбаторът "Deep Pleasure". Прави удоволствието просто и лесно със своите 12 функции на вибрация и сензор за въздушно налягане. Зарежда се бързо само с USB кабел. Оптималният продукт в мъжкото задоволяване, висок само 23см и 9см широк при главата и 4.5см в основата.

Уред за интензивна стимулация с функция за запомняне. Продуктът е изцяло водоустойчив, а отворът е специално направен, за да ви даде най-разтърсващите оргазми някога! Удобен е за държане със своята ергономична дръжка и дизайн, а чистенето е като детска играчка - ръкавът се премахва за максимален достъп.

 • 12 функции на вибрация
 • цвят: черен + сив
 • Размери: 23см х 8см
 • Вътрешен диаметър: 5.5см
 • USB зареждане
Цена:209.00лв.
Брой:

Тих и мощен вибратор с клиторна стимулация, и USB зареждане - ,,Pretty Love - Stanley ''

Изключително тих, мощen и презареждащ се, с трептящи зайчета и извити върхове, които търсят вашето G-място, този луксозен заек вибратор доставя интензивно удоволствие. Отпуснете сензора за въздушно налягане, за да създадете вълнуваща вибрация за сензационно изкачване до нови климатични височини. "Този мек, силиконов" заешки "вибратор с емблематичните си" зайчета "е луксозен вибратор, който е изключително тих, мощен и презареждащ се. Той има 12 модела, проектирани да доставят интензивни, огромни оргазми с малко или никакво усилие. " Покрийте новия си вибратор със заек със силно натискане на смазка с водна основа и внимателно вкарайте лъскавия вал, насочвайки върха към вашето G-място и заешкото ухо, така че те да възбуждат клитора ви. Разгледайте налягането на въздуха, за да контролирате скоростта и 12 вида вибрации, и се отдадете на ненадминато фокусирано захранване от двата двигателя - единият е разположен в шахтата и един в ушите. Не само за соло игра, вашето Stanley заешки вибратор също прави вълнуващо допълнение към играта на двойката. Основни функции: Шумен, тих, мощен заек вибратор. 2 мотора захранват скоростта и 12 модела на силна вибрация. USB акумулаторна. Силиконовото покритие е безопасно за кожата и е хипоалергично. Перфектен размер и форма за начинаещи.
Цена:205.00лв.
Брой:

Вибриращ мастурбатор - "Младият циклон"

Мастурбацията не трябва да е трудна - и точно обратното позволява мастурбаторът "Deep Pleasure". Прави удоволствието просто и лесно със своите 30 функции на вибрация. Оптималният продукт в мъжкото задоволяване, висок само 25.5см и 8.5см широк.

Уред за интензивна стимулация с функция за запомняне. Продуктът е изцяло водоустойчив, а отворът е специално направен, за да ви даде най-разтърсващите оргазми някога! Удобен е за държане със своята ергономична дръжка и дизайн, а чистенето е като детска играчка - ръкавът се премахва за максимален достъп. Смукателна основа за удоволствие без ръце, може да се прикрепя на всяка гладка повърхност.

 • 30 функции на вибрация
 • цвят: черен + червен
 • Размери: 25.5см х 8.5см
 • алкални батерии 4хААА
Цена:186.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор с подвижни перли и клиторна стимулация - ,,Byron''

Byron е двойно стимулиращ вибратор, който ще ви отведе до седмото небе! Той стимулира клитора и вагината с приятни вибрации, но също така масажира вагиналните стени чрез стимулиращи мъниста, разположени под повърхността на силикона.

Оргазмите и интензивните усещания са гарантирани! Пригответе се за мощни удоволствия с Byron и неговите уникални възможности! Оборудван с два мощни вибрационни мотора, той може едновременно да стимулира клитора и вагината със седем различни вибрационни режима. Но това не е всичко, което може да направи ... Слоят стимулиращи перли, изпълнява тласкащи движения в четири различни режима!

• Изработен от мек и копринен хипоалергенен силикон 

• Зарежда се чрез USB • 100% водоустойчив и лесен за почистване

Материал: Силикон медицински клас (без фталат); Обща дължина: 24,8 см; Дължина (вложна част): 15,5 см; Диаметър (вложна част): 3,5 см; Външна дължина на приставката: 7 см

Цена:186.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор за G-точка "Beau"

Този вибратор на марката "Pretty Love" е част от серия луксозни играчки, направени от 100% силикон с напреднали, иновативни дизайни, които ще задоволят всяко едно изискване.

Този вибратор има гладко силиконово тяло и е изключително тих и 100% водоустойчив. С иновативната си форма той стимулира едновременно клитора и G-точката. Оребреният клиторен стимулатор, трите мотора на вибрация и 30 различни функции, от които да избирате, правят този вибратор истинско удоволствие за всяка жена!

 • 30 функции на вибрация
 • 3 мощни мотора
 • 100% силикон
 • презареждащ се
 • водоустойчив
 • не съдържа фталати
 • USB зарядно - включено

Височина: 20см - 7.87инча

Диаметър: 4см - 1.57инча

Цена:165.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор движещ се нагоре и надолу с въртяща главичка, и с клиторна стимулация - 3.5 x 27 см

Ward – бисер в короната на Pretty Love. Вибратор, който ще ви впечатли, задоволи и с който никога няма да искате да се разделите. Той, освен че вибрира, може да се движи с нестандартни движения нагоре-надолу, имитирайки напълно тласъците при истински полов акт. Невероятната функционалност на Ward не е състои само в това. В горната му част, точно под главичката, са вгардени метални перли, които стимулират стените на вагината по най-добрият възможен начин. 12-те функции на вибрации на клитор-стимулатора, както 4 функции на ротации на топчетата и специфични движения, правят от този мулти-функционален вибратор – една от най-желаните секс играчки на пазара. Бъдете сигурни, че този продукт от медицински силикон е напълно водоустойчив, така че можете да го изпозлвате под душа или във ваната, без да се опасяване, че ще спре да работи. Зареждането е с USB кабел – бързо и лесно и ще бъде готов винаги за действие.

– Безшумен

– Уникално гладък и нежен

– Супер еластичен материал

– Копринена повърхност

– 4 различни функции на въртене

– 12 различни фунции на вибриране

– Лесен за употреба

– Презареждаща се батерия

– 100% Водосутойчив продукт

Материал: Силикон 100%

Обща дължина: 25 см.

Изпозлваема част: 16 см.

Дебелина: 3.2 – 3.5 см.

USB – зареждане на батерията

Цена:160.00лв.
Брой:

Луксозен мултифункционален вибратор с Мобилно приложение

Този продукт е твърда вътрешна структура, симулация на напълно изправено състояние, външно за симулацията на мекотата на кожата. Общият продукт има два вида различни плътност, мека гладка и здрава. Апарат за появата на всички ръчни внимателно обработване на модификацията, истинско чувство за докосване на ръката, гарантира 100% удовлетворение, позволява на човек да сърцераздира с вълнение, нетърпелив... Продукт ad hoc десет различни честоти функции, добави към вашето щастие. Чрез масаж, вибрационен чувствителен масаж, ендокринна регулация, за подобряване на качеството на живот на целта.
Цена:159.00лв.
Брой:

Практичен и водоустойчив вибратор със мощни вибрации! - ,,Pretty Love GOURD''

Красивият и практичен вибратор има 12 мощни вибрации и е проектиран със сензор за налягане на въздуха. Съставен от висококачествен медицински силикон, акумулаторни и водопроводи. 12 Функции Вибрации. Сензор за налягане на въздуха. Презареждащ. Водоустойчив. Материали: Медицински силикон. Дължина:117 мм Ширина1: 30 мм Ширина2: 51 мм Тегло: 88 грама
Цена:122.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор - ''Hunter'' 17см

Този вибратор на марката "Pretty Love" е част от серия луксозни играчки, направени от 100% силикон с напреднали, иновативни дизайни, които ще задоволят всяко едно изискване.

Вибраторът "Hunter" е изработен по най-нови технологии. Съчетава два мощни независими мотора с нежно и меко усещане, удобна и ергономична форма, поставяща вагиналната и G-точка стимулация на нови висоти, клиторен стимулатор тип "зайче" с нова подобрена форма и сензитивни ушички.

 • 30 функции на вибрация
 • 2 мощни мотора и 3 точки на стимулация
 • водоустойчив
 • 100% медицински силикон
 • не съдържа фталати, латекс
 • USB зареждане

Дължина: 17см - 6.7инча

Диаметър: 3см - 1.18инча

Цена:110.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор "Webb" 12 функции

Този вибратор на марката "Pretty Love" е част от серия луксозни играчки, направени от 100% силикон с напреднали, иновативни дизайни, които ще задоволят всяко едно изискване.

Вибраторът "Webb" има гладко силиконово тяло с леко извита главичка за допълнително удоволствие. Всички обичат вибратора заек, а този модел определено не разочарова! Гладкият клитор-стимулатор във формата на зайче има собсвтен мотор за вибрация. 12 функции на вибрация и 3 мотора в целия вибратор, както и 90 мин време на използване гарантират, че "Webb" ще ви даде максимално удоволствие. Гладката дръжка с отвор в основата спомагат за позиционирането.

 • 12 функции на вибрация
 • 3 мощни мотора
 • 100% силикон
 • пластмасова дръжка
 • презареждащ се
 • водоустойчив
 • не съдържа фталати
 • USB зарядно - включено

Височина: 21см - 8.2инча

Използваема част: 11.5см - 4.5инча

Диаметър: 3.5см - 1.37инча

Цена:105.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор "Pretty Bunny"

"Pretty bunny" е вибрираща и въртяща се секс играчка с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене. Името на устройството се получава от факта, че стимулаторът на клитора изглежда като чифт заешки уши.

 • Материал : Силикон,
 • Дължина : 223мм,
 • Размер : 223X30мм,
 • Цвят : Розов,
 • Диаметър : 30мм,
 • Захранване : 3ААА батерии
Цена:99.00лв.
Брой:

Луксозен индуктивен вибратор - "Телесно докосване" 22.5см

Това със сигурност ще ви даде незабравимо удоволствие, докато влиза във вас, което ще ви накара да се почувствате още в по-дълбоко удоволствие от вибрациите си, докато правите масажирате.
 Открива чувствителните си точки.

 •  100% безопасен силикон
 •  Различни степени и функции на вибрация
 •  Истинско, хубаво докосване
 •  Водоустойчив
 •  Автоматична сензорна чувствителност
 •  Силиконови ABS / TPR, уважава вашето тяло и вашата кожа
 •  Захранва се от две AAA батерии, които са включени

 Размери: 22,5 см х 3,8 см.

Цена:97.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор - "Will" 18см

Този вибратор на марката "Pretty Love" е част от серия луксозни играчки, направени от 100% силикон с напреднали, иновативни дизайни, които ще задоволят всяко едно изискване.

Вибриращ, акумулаторно USB презареждащ и леко извит с цел да достигне до G-точка. Този висококачествен вибратор със силиконов клиторен стимулатор тип "зайче" разполага с 30 вибрационни режима и двойно стимулиращо зайче за клиторна стимулация. Кривината му ще стимулира перфектно G-точката. Водоустойчив и не съдържа фталати.

Дължина: 18см - 7.1инча

Използваема дължина: 10.5см - 4.1инча

Диаметър: 3.4см - 1.33инча

Цена:83.00лв.
Брой:

Котенце на Pretty Love от КИБЕР кожа

Кити е удивителен мъжки мастурбатор с ултра симулация и истинска вагина. Изработен от мек материал - Кибер кожа и е като истинска кожа. С него ергономична форма ще ще ви даде най-добро удоволствие всеки път, когато нахлузвате пениса си. Супер защитен материал за околната среда Материал на корпуса: TPR и ABS Мерни примери: 20,5 см х 8,6 см Цвят на кутията: злато Ултра симулация Лесен за използване Препоръчва се използването на лубрикант. Pretty Love произвежда продукти с високи стандарти за качество.
Цена:64.00лв.
Брой:

Вагинален мастурбатор с реалистично усещане

Реалистично изглеждаща вагина. Гладък и стилен материал за реално усещане. Корпус за дискретно съхранение. Лесна за почистване.
Цена:62.00лв.
Брой:
Цена:52.00лв.
Брой:

Вибриращ пристягащ се пенис пръстен - "Pretty Love"

Изключително удобен и мощен пенис пръстен.

Изработен е от 100% силикон, не съдържа фталати или латекс.

Лесен е за регулиране с помоща на свинска опашка.

100% водоустойчив - подходящ за игра и в банята.

Цена:43.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор - ''Цезар'' 11.5см

Вземете новия ви навик за любовна игра - 10-скоростния вибратор "Ceasar" на луксозната марка "PRETTY LOVE". Идеален за начинаещи или опитни ентусиасти, мощният вибриращ вал осигурява невероятно стимулиране на вътрешното и G-точковото място, докато сладките зайчета са перфектно поставени за клиторна стимулация.

 • 10 функции на вибрация
 • 100% медицински силикон
 • 1 бутон за управление
 • водоустойчив
 • не съдържа фталати, латекс
 • използва 1 батерия ААА

Дължина: 11.5см - 4.5инча

Използваема дължина: 7.6см - 3инча

Диаметър: 2.5см - 1инч

Цена:29.00лв.
Брой:
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе