Филтри

Категории

Average JOE

Average JOE

Average JOE

10

продукти

Продукти

Вибратор реалистичен и затоплящ се с вакуумна основа - "Average Joe Chad The Life Guard" 16.5см

Чад е готов и чака, ако изпаднете в нужда да бъдете спасени. Отпусни се на топлите изригващи усещания, докато той се отърква в ерогенните ти зони. Почувствай го как трепери и пулсира от своите 6 функции на вибрация и пулсация по начин, който никой мъж не владее. ТПЕ материята оставя чудесно чувство по кожата. Може да се използва и с колан - удоволствие за повече от един. Смукателната вендуза залепва за всяка гладка повърхност. Затопля се до перфектната температура след само 10 минути.

Използваема част: 16.5см - 6.5инча

Диаметър в основата: 4.3см - 1.7инча

Цена:94.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен и затоплящ се с вакуумна основа - "Average Joe Brody The Surfer" 17.5см

Броуди тъкмо се връща от плажа, за да ти покаже лично сърфиране. Отпусни се на топлите изригващи усещания, докато той се отърква в ерогенните ти зони. Почувствай го как трепери и пулсира от своите 6 функции на вибрация и пулсация по начин, който никой мъж не владее. ТПЕ материята оставя чудесно чувство по кожата. Може да се използва и с колан - удоволствие за повече от един. Смукателната вендуза залепва за всяка гладка повърхност. Затопля се до перфектната температура след само 10 минути.

Използваема част: 11.4см - 4.5инча

Диаметър: 4.3см - 1.7инча

Височина: 17.5см - 6.89инча

Цена:94.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен и затоплящ се с вакуумна основа - "Average Joe Ricardo The Plumber" 21см

Рикардо винаги е готов да ти оправи канала. Отпусни се на топлите изригващи усещания, докато той се отърква в ерогенните ти зони. Почувствай го как трепери и пулсира от своите 6 функции на вибрация и пулсация по начин, който никой мъж не владее. ТПЕ материята оставя чудесно чувство по кожата. Може да се използва и с колан - удоволствие за повече от един. Смукателната вендуза залепва за всяка гладка повърхност. Затопля се до перфектната температура след само 10 минути.

Използваема част: 13.9см - 5.5инча

Диаметър: 4.3см - 1.7инча

Височина: 21см - 8.27инча

Цена:94.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен и затоплящ се с вакуумна основа - "Average Joe Marco The Detective" 14см

Марко винаги следва уликите, когато трябва да те задоволи. Отпусни се на топлите изригващи усещания, докато той се отърква в ерогенните ти зони. Почувствай го как трепери и пулсира от своите 6 функции на вибрация и пулсация по начин, който никой мъж не владее. ТПЕ материята оставя чудесно чувство по кожата. Може да се използва и с колан - удоволствие за повече от един. Смукателната вендуза залепва за всяка гладка повърхност. Затопля се до перфектната температура след само 10 минути.

Използваема част: 14см - 5.5инча

Диаметър в основата: 5.3см - 2.1инча

Цена:94.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен и затоплящ се с вакуумна основа - "Average Joe Quentin The Engineer" 21см

Куентин има изготвен перфектния план, за да ти донесе безкрайно удоволствие. Отпусни се на топлите изригващи усещания, докато той се отърква в ерогенните ти зони. Почувствай го как трепери и пулсира от своите 6 функции на вибрация и пулсация по начин, който никой мъж не владее. ТПЕ материята оставя чудесно чувство по кожата. Може да се използва и с колан - удоволствие за повече от един. Смукателната вендуза залепва за всяка гладка повърхност. Затопля се до перфектната температура след само 10 минути.

Не съдържа фталати.

Използваема част: 14.6см - 5.75инча

Диаметър: 3.81см - 1.5инча

Височина: 21см - 8..27инча

Цена:94.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен и затоплящ се с вакуумна основа - "Average Joe Dwayne The Musician" 15.25см

Дуейн е повече от способен да те накара да постигнеш високите тонове. Отпусни се на топлите изригващи усещания, докато той се отърква в ерогенните ти зони. Почувствай го как трепери и пулсира от своите 6 функции на вибрация и пулсация по начин, който никой мъж не владее. ТПЕ материята оставя чудесно чувство по кожата. Може да се използва и с колан - удоволствие за повече от един. Смукателната вендуза залепва за всяка гладка повърхност. Затопля се до перфектната температура след само 10 минути.

Използваема част: 15.25см - 6инча

Диаметър: 4.8см - 1.9инча

Височина: 22см - 8.66инча

Цена:94.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен с вакуумна основа - "Average Joe Kevin The Firefighter" 20см

Реалистичен вибриращ пенис, направен от мек ТПЕ, оставящ страхотно чувство по кожата. 15.2 см използваема част задоволяват и най-съкровените желания. Кевин предлага мултискоростни вибрации и 6 функции на пулсиране, които са всичко друго, но не и обикновени. Силната смукателна вендуза залепва за всяка гладка повърхност.

Не съдържа фталати.

Използваема част: 15.2см - 6инча

Диаметър: 4.5см - 1.8инча

Цена:62.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен с вакуумна основа - "Average Joe Mauricio The Carpenter" 20.5см

Реалистичен вибриращ пенис, направен от мек ТПЕ, оставящ страхотно чувство по кожата. 15.25 см използваема част задоволяват и най-съкровените желания. Кевин предлага мултискоростни вибрации и 6 функции на пулсиране, които са всичко друго, но не и обикновени. Силната смукателна вендуза залепва за всяка гладка повърхност.

Не съдържа фталати.

Обща височина: 20.5см - 8.07инча

Диаметър: 4.3см - 1.7инча

Материал: ТПЕ, ABS пластмаса

Цена:62.00лв.
Брой:

Вибратор реалистичен с вакуумна основа - "Average Joe Alejandro The Poolman" 20см

Реалистичен вибриращ пенис, направен от мек ТПЕ, оставящ страхотно чувство по кожата. 15.25см използваема част задоволяват и най-съкровените желания. Алехандро предлага мултискоростни вибрации и 6 функции на пулсиране, които са всичко друго, но не и обикновени. Силната смукателна вендуза залепва за всяка гладка повърхност.

Не съдържа фталати.

Използваема част: 15.25см - 6инча

Диаметър: 3.81см - 1.5инча

Височина: 20см - 7.87инча

Цена:62.00лв.
Брой:
Цена:39.00лв.
Брой:
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе