Филтри

Категории

BATHMATE

BATHMATE

BATHMATE

3

продукти

Продукти

Хиропомпа за пенис HYDROMAX Xtreme X40

Hydromax е ултималната тренировка с хидротерапия. Създадена е, за да бъде използвана под душа и във ваната, използвайки невероятната сила на водата. Hydromax е пътят към получаването на невероятни ерекции лесно и безопасно, правейки ги едновременно по-продължителни. Тренировките с Hydromax ще поддържат пениса ви в оптимално здраве. 15% по-голяма от Х30 Xtreme. Hydromax Xtreme X40 надхвърля нови висоти в тренировките с хидротерапия. Това е най-силната помпа досега. Глобално има един и същи уникален дизайн, но идва с много добавени елемента към комплекта като помпата Handball, която се използва във вода за по-голямо помпено възприятие и максимално добри и комфортни резултати. В комплекта се съдържа: - калъф - измервателен уред - почистваща гъбичка - Hydromax Xtreme - ръчна помпа - комфортна вложка - приставка за маркуч - лубрикант за помпата - катинар за заключване - каишка за душ Тегло: 2.27кг - 5lbs Размери: 38.1 х 17.8 х 17.8 см Цвят: прозрачен
Цена:399.00лв.
Брой:

Хидропомпа за пенис HYDROMAX XTREME x30

HYDROMAX The BEAST - The Original Water Pump е най-добрата в хидро-технологията за развитие на пениса и здраве.HYDROMAX The BEAST - The Original Water Pump генерира с 35% повече сила на засмукване в сравнение с първото поколение, благодарение на своята уникална, новоразработена система Bellows Pump, която ви осигурява по-добри и по-бързи печалби. Системата Bellows вече включва нов мек уплътнител, пълен комфортен пръстен, за да ви осигури понижено налягане и по-голям комфорт около пениса и областта на тестисите. Като допълнителен бонус, той може да се свали и за по-лесно почистване. Новата функция Swivel Bellows позволява пълна 360 градусова позитивна ротация, за да ви осигури цялостно визуално наблюдение на камерата, както и опция за промяна на ъгъла на наклона за оптимална ефективност, когато се използва във ваната или душ - или когато използвате невероятната нова HYDROMAX The BEAST система за удоволствие. Новата система за блокиране на клапана Super Flow позволява еднократно запълване на душ, което прави използването и позиционирането на хидропомпата много по-лесно за вас. Новата метрична и империализираща мащабка Ви дава визуална площ за визуализация, както и горната и долната структура на вакумната тръба за по-добро сцепление и контрол. Вътрешният размер на мундщука е увеличен и броят на извивките е намален, за да ви позволи да достигнете още по-впечатляващо разширение на обиколката.
Цена:330.00лв.
Брой:

Хидропомпа за пенис HYDROMAX X30

Bathmate© е най-доброто устройство в света за трениране на пениса, с помощта на което ще имате не само по-дълъг и по-голям пенис, но и такъв с по-добър тонус. Неговият уникален дизайн и технология прави увеличаването на пениса лесно, удобно, бързо и безопасно. Ще забележите явно увеличаване на размера още първия път, в който го използвате. С постоянни тренировки с Bathmate ще увеличите дебелината на пениса си с до 40%, а дължината поне с 2-5 см. Bathmate Hydromax X30 е най-добрият продукт, които използва хидро технология за увеличаване на пениса. Размер: 29 см височина (когато не е свит), 22 см височина (когато е свит), 5 см диаметър. HYDROMAX генерира 35% повече засмукваща сила в сравнение с Bathmate, благодарение на уникалната, новопроектирана помпена система с мембрана, която увеличава пениса по-добре и по-бързо. Увеличете пениса си с до 8 см.

Цена:200.00лв.
Брой:
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе