Филтри

Категории

OVO

OVO

OVO

8

продукти

Продукти

Безжично вибро яйце - "OVO"

Това красиво вибро яйце е с мощни вибрации, които ще ви накарат да достигнете върха на удоволствието.

Със 7 различни режима на вибрация със сигурност няма сте разочаровани, ще ви накара да се чувствате по начин, по който не сте се чувствали до сега.

Използвайте яйцето, докато сте сами или заедно с половинката си.

С този продукт имате пълната свобода да експериментирате. Благодарение на безжичното дистанционно можете да управлявате и сменяте режимите на вибрация, докато сте сами навън или да оставите контрола над удоволствието си в ръцете на вашата половинка.

Яйцето е изработено от висококачествен силикон, който е нежен като коприна. Освен това този материал е напълно безопасен за здравето, тъй като е непорист и хипоалергенен. Той няма странична миризма и се почиства лесно.

Свградена презаредима батерия, която можете да заредите директно чрез компютъра или лаптопа си, посредством включеният в комплекта USB кабел.

Цена:209.00лв.
Брой:

Безжичен вибростимулатор - "OVO"

  • Мини булет вибратор за клиторна стимулация.
  • 7 функции на вибрации, пулсации и ескалации.
  • Абсолютно безшумен режим на работа.
  • Стилен дизайн с акценти от хром.
 
  • Изработен от 100% безопасен за тялото силикон.
  • Водоустойчив.
  • Без фталати.
  • Без латекс.
Цена:204.00лв.
Брой:

Мултифункционален вибратор "К6" OVO

Вибраторът "К6" е част от луксозната серия на марката "OVO", който заедно със своите 2 отделни вибро-мотора ще ви отведе на седмото небе! Той притежава 2 бутона- за включване и за регулиране на вибрацията. Oсвен че със своя дизайн той стимулира G-точката, "K6" притежава и гъвкав стимулатор за клитора, което го прави още по-специален. Създаден е от висококачествен силикон, приятен на допир, безопасен за използване и лесен за почистване (използвайте Toy Cleaner за максимални резултати). Вибраторът предлага 4 различни режима на вибрация, заедно с 3 типа скорости, напълно достатъчни за максимална стимулация, като за функционирането му са нужни 2 броя ААА батерии. Също така той е и 100% водоустойчив, което го прави приложим абсолютно навсякъде. Неговите размери са 24см х 3,8см х 6,3см.
Цена:185.00лв.
Брой:

Вибратор за G-точка "F12" OVO

Вибраторът "F12" e част от луксозната серия на марката "OVO". Уникален стимулатор с мощен мотор на вибрация и специално ергономично тяло, подходящо за стимулация на клитора или G-точката. Той е лесен за използване, като притежава 2 бутона- за включване и за регулиране на вибрацията. Създаден е от висококачествен силикон, приятен на допир, безопасен за използване и лесен за почистване (използвайте Toy Cleaner за максимални резултати) Вибраторът предлага 4 различни режима на вибрация, заедно с 3 вида скорости- напълно достатъчни за максимална стимулация на клитора или G-точката, като за функционирането му са нужни 2 броя ААА батерии. Той е напълно водоустойчив, което го прави още по-специален. Неговите размери са 22,8см х 3,8см х 3,8см, като вмъкваемата дължина е 13см.
Цена:150.00лв.
Брой:

Ovo Q1 Rechargeable Anal Toy, Black OVO

Waterproof 3 Vibration Patterns 3 Levels of power 2 Rumbling Motors Usb Charger
Цена:136.00лв.
Брой:

Вагинални топчета от медицински силикон - "OVO"

Вагинални топчета в розов цвят, изработени от високачествен медицински клас силикон.

С OVO съчетавате полезното с приятното. Те ще ви помогнат да стегнете вагиналните си мускули, а същевременно с това ще ви доставят допълнително удоволствие и стимулация.

OVO са две топчета с различен размер и форма, свързани помежду си. Имат силиконова връвчица, която ги прави лесни за издръпване.

Те са нежни и приятни на допир, абсолютно безвредни за тялото, тъй като са изработени от вискококачествен медицински  клас силикон. Той е непорист, хипоалергенен и лесен за почистване материал.

Прочетете повече за Кегел упражненията в интернет.

Използвайте само с лубрикант на водна основа.

Почиствайте внимателно преди и след употреба.

Цена:54.00лв.
Брой:

Вибриращ бял пръстен - "OVO-B1"

Закръглен за по-удобна употреба

Изработен от 100% безопасен за тялото силикон

Интензивна и ултра мощна вибрация

Цветен бутон и иновативен дизайн

Твърдата повърхност разпространява максимално вибрацията

Цена:25.00лв.
Брой:

Вибриращ пенис пръстен в лилаво - "OVO-B1"

Закръглен за по-удобна употреба.

Изработен от 100% безопасен за тялото силикон.

Интензивна и ултра мощна вибрация.

Цветен бутон и иновативен дизайн.

Устроен така, че вибрацията да се разпространява максимално.

Цена:25.00лв.
Брой:
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе